Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση Μώραλη – Χαρδαλιά στο Δημαρχείο Πειραιά εν όψει των εκλογών

Συζήτησαν για θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη, καθώς και για θέματα που αφορούν την επόμενη περίοδο

|> Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, στο πλαίσιο περιοδείας του στην πόλη.

Τον Νίκο Χαρδαλιά συνόδευε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σταύρος Βοϊδονικόλας, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Από πλευράς του Δήμου παρέστησαν στη συνάντηση ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καψοκόλης, ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Πειραιά, καθώς και σε θέματα που αφορούν την πόλη μας για την επόμενη περίοδο.

Ο κ. Μώραλης ξενάγησε τον κ. Χαρδαλιά στο Κέντρο Λειτουργίας του Δήμου Πειραιά, έναν σύγχρονο χώρο στον οποίο συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα, οι «έξυπνες» υπηρεσίες, καθώς και θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Πολιτικής Προστασίας της πόλης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης:

«Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Σταυρούλα Αντωνάκου, Σταύρο Βοϊδονικόλα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Αναφερθήκαμε σε αυτοδιοικητικά θέματα και θέσαμε ζητήματα που αφορούν τον Πειραιά για την επόμενη περίοδο. Τους ξενάγησα επίσης, στο Κέντρο Λειτουργίας του Δήμου Πειραιά, έναν χώρο που δημιουργήσαμε στην αιχμή της τεχνολογίας, όπου συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα, οι «έξυπνες» υπηρεσίες, καθώς και θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων της πόλης μας».

  • Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς:

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα των επικαλύψεων αρμοδιοτήτων και του συντονισμού. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε εξαγγείλει ένα Παρατηρητήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν επιστήμονες όπως μηχανικοί, νομικοί, οικονομολόγοι, λογιστές και αναλυτές, το οποίο θα υπάγεται απευθείας στον περιφερειάρχη και θα παρακολουθεί αδιάλειπτα την εξέλιξη όλων των έργων των υπουργείων, της περιφέρειας, των δήμων που γίνονται σε όλη την Αττική».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: