Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση Σεραφείμ – Μαρινάκη για προσφορά στο Φιλόπτωχο Ταμείο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη στις 13:30 μμ, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στον ΙΝ Αγίου.

Σκοπός της συνάντησης θα είναι η προσφορά σημαντικού ποσού προς το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και μέσω των Ενοριών της, έχει δεχθεί την βοήθεια και τη συμπαράσταση τόσο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός όσο και προσωπικά του κ. Μαρινάκη, ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανησυχίας τους για την πρόοδο του κοινωνικού συνόλου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά το παρελθόν έχουν ενισχυθεί σημαντικά στην αποπεράτωσή τους Ιεροί Ναοί της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας και έχουν προσφερθεί Λειτουργικά Σκεύη και είδη πρώτης ανάγκης». Επίσης, επισημαίνεται, ότι: «αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ορθομαρμάρωση Ιερού Ναού της Μητροπόλεώς μας, έργο το οποίο έχει αναλάβει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια αναφέρεται:

«Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της ενίσχυσης του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεώς μας, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει το Μεγάλο Σάββατο σε Ενορίες της τοπικής μας Εκκλησίας, πασχαλινά είδη τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, ούτως ώστε να μην λείψουν τα αναγκαία από το Πασχαλινό τους Τραπέζι.

Αυτή η πράξη αγάπης, έρχεται να προστεθεί σε σειρά πρωτοβουλιών της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του Προέδρου της κ. Μαρινάκη, οι οποίες σχετίζονται με σημαντικές δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας στον τομέα της Φιλανθρωπίας, του νεανικού έργου και των Κατασκηνώσεων αλλά και της μισθοδοσίας κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς οι οποίοι δεν μισθοδοτούνται από το Ελληνικό Κράτος».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: