Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συναντήσεις εργασίας για την Ημέρα Θάλασσας

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων της πόλης πραγματοποίησε χθες ο δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της ομάδας εργασίας της ”Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015”  Πέτρου Κόκκαλη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και είχε ως αντικείμενο τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη στις 30-31 Μαΐου στο πλαίσιο της ”Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας ”.
Οι θεματικές ενότητες ήταν οι εξής: Ναυτιλία, Εκπαίδευση, Εμπόριο, Πολιτισμός, Αθλητισμός για τις οποίες οι φορείς της πόλης έχουν υποβάλλει προτάσεις.
Η χθεσινή συνάντηση είναι σε συνέχεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά όσο το δυνατόν περισσότεροι φορείς της πόλης, αθλητικά σωματεία, εκπρόσωποι της ναυτιλίας, της κρουαζιέρας, του τουρισμού, των ναυταθλητικών σωματείων κ.α. σε αυτό το διήμερο.
Ο κ. Κόκκαλης δήλωσε:
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί οι φορείς συμμετείχαν ένθερμα στο κάλεσμα μας. Υπάρχουν πολλές και καλές ιδέες αλλά και διάθεση όλων να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλη μας. Οι διήμερες εκδηλώσεις επικεντρώνονται στη θάλασσα και την ανάδειξη του Πειραιά. Η συνεργασία με τους φορείς θα συνεχιστεί έτσι ώστε το Μάιο όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Πειραιά σε ολόκληρη την Ευρώπη”.

Απάντηση