Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ΙΣΑ και Περιφέρεια Αττικής στο λιμάνι “Με την Υγεία Πλοηγό!”

ΥΓΕΙΑ στις 02/08/2022

Συνεχίζεται η ενημερωτική δράση με φυλλάδια, με κανόνες προστασίας από: Covid, κουνούπια, μέδουσες, ήλιο, δηλητηριάσεις, αφροδίσια κ.ά.

|> Συνεχίζεται με επιτυχία, η τετραήμερη ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Αττικής του ΙΣΑ, με σύνθημα «Με την Υγεία Πλοηγό!», στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα διανέμονται πάνω από 50.000 ενημερωτικά φυλλάδια, στα ελληνικά και στα αγγλικά, για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας και των παιδικών ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τα φυλλάδια περιέχουν πληροφορίες για τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, τον ήλιο, τα κουνούπια, τις μέδουσες, τις τροφικές δηλητηριάσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όλα τα απρόοπτα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας, κατά τη διάρκεια των διακοπών. Παράλληλα, διανέμεται φυλλάδιο για τα παιδικά ατυχήματα μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Υπάρχουν πολλά απρόοπτα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ δίνουν μεγάλη έμφαση στην πρόληψη και έχουν θέσει προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών», σχολίασε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Η σύνταξη των κειμένων έγινε από τον καθηγητή Χαρίλαο Κουτή, ομ. καθηγητή Υγιεινής Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και τον παιδίατρο εντατικολόγο Τάσο Χατζή μέλος του δ.σ. του ΙΣΑ. Την επιμέλεια της δράσης είχε ο Α’ αντιπρόεδρος Φ. Πατσουράκος και το μέλος του δ.σ. Π. Λεονάρδου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: