Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σήμερα στις 11 π.μ. κρίνεται εάν λιγοστέψουν οι θέσεις πάρκινγκ  

Σύσκεψη έξω από τη “Saint Paul”, μεταξύ Δήμου, Σχολής και κατοίκων – Αντιδράσεις στη ήδη επιβαρυμένη περιοχή του πειραϊκού κέντρου

|> Σήμερα Πέμπτη 4/8 στις 11 το πρωί, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά θα είναι παρούσα στην τριμερή συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Πειραιά και της “Saint Paul”, για το γνωστό αίτημα της Ελληνογαλλικής Σχολής να της παραχωρηθούν τμήματα των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Κουντουριώτου, για την μεταφορά των μαθητών με πούλμαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κάτοικοι της περιοχής, χθες ανακοίνωσαν:

Μετά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά για τη μη παρουσία της στη συνάντηση Δήμου Πειραιά και εκπροσώπων της Ελληνογαλλικής Σχολής “Saint Paul”, σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί 3 Αυγούστου το Γραφείο Δημάρχου Πειραιά απέστειλε σχετικό e-mail για να προσκαλέσει τους κατοίκους στην επερχόμενη συνάντηση.

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα πάρει μέρος στη συνάντηση την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 11 το πρωί έξω από τη σχολή. Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους προκειμένου να μην «στραγγαλιστεί» η καθημερινότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχολή ζητά την παραχώρηση θέσεων στάθμευσης 13 μέτρων επί της Χαρ. Τρικούπη και 9 μέτρων κατ’ επέκταση της ήδη υφιστάμενης θέσης που έχουν στη Κουντουριώτου από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Μια τέτοια ρύθμιση θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την υπάρχουν δυσμενή κατάσταση των συνθηκών στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή. Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά απαιτεί να δοθεί μια λύση αντάξια και της ιστορίας των κατοίκων αυτής της πόλης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: