Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σύσκεψη για παρουσίαση προϊόντων πρωτογενή τομέα στην Αίγινα

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος στα πλαίσια προώθησης των προϊόντων που παράγονται στα νησιά μας στις διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, κάλεσε τους εκπροσώπους των τοπικών παραγωγικών φορέων  πρωτογενή τομέα σε σύσκεψη την Παρασκευή 10/7 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας στο Μεριστό.

Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε μια λεπτομερή ενημέρωση στους συμμετέχοντες παραγωγούς και συνεταιριστές, ο δήμαρχος Αίγινας και πολίτες του νησιού.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης για την στήριξη του πρωτογενή τομέα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κατοίκους για τα εκτελούμενα και τα προς εκτέλεση έργα και έγινε ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα της νήσου Αίγινας.

Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το επίπεδο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας το οποίο στερείται ακόμα και των στοιχειωδών αναλωσίμων. Ο κ. Χατζηπέρος δεσμεύτηκε ότι θα προμηθεύσει αναλώσιμα και φάρμακα μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Σαλαμίνας βάσει της λίστας που του παραδόθηκε και την οποία προσκόμισε κατά την επίσκεψη του στο Κοινωνικό Ιατρείο Σαλαμίνας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: