Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Γαλάζια Νύχτα” με ορθοπεταλιές αύριο για τις “Ημέρες Θάλασσας”

Τα καταστήματα του Πειραιά θα είναι ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα και στο ΣΕΦ θα γίνει ποδηλατική βόλτα από το Στάδιο μέχρι το Μικρολίμανο

|> “Γαλάζια Νύχτα” αύριο στον Πειραιά, λόγω της συμμετοχής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (ΕΣΠ) στις “Ημέρες Θάλασσας 2022”. Συγκεκριμένα, τα πειραϊκά εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι στις 12 τα μεσάνυχτα και θα διαθέτουν ελκυστικές προσφορές!

Σε σχετική ανακοίνωση του ΕΣΠ, αναφέρεται:

Την ημέρα αυτή από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα πλημμυρίσουν μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, η Μασκότ του Ολυμπιακού θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, ενώ στις 9:30 το βράδυ, μια μεγάλη συναυλία θα λάβει χώρα στο Πασαλιμάνι!

Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, να προβάλλουμε την πόλη μας και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας!“.

Και ορθοπεταλιές!

Στο πλαίσιο των “Ημερών Θάλασσας”, αύριο στις 6 μμ ο Δήμος Πειραιά οργανώνει ποδηλατική βόλτα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου. Αφετηρία το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τερματισμός το Μικρολίμανο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: