Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κάλεσμα συμπαράστασης για τον Χρήστο Βρεττάκο

Την Παρασκευή 8/11 εκδικάζεται η αγωγή τής Oil One (500.000€) για συκοφαντική δυσφήμιση

|> Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου εκδικάζεται στο πολυμελές πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της εταιρείας Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για “συκοφαντική δυσφήμιση” και η δημοτική κίνηση “Άλλος δρόμος” κάνει κάλεσμα συμπαράστασης, στο οποίο αναφέρει:

Η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου. Η αγωγή της Oil One δεν έχει στόχο μόνο τον καθολικό εκφοβισμό, με δικαστικά μέσα, της τοπικής κοινωνίας, αλλά επιχειρεί ταυτόχρονα την ποινικοποίηση της ελεύθερης άσκησης των αυτοδιοικητικών καθηκόντων του δημάρχου και τη φίμωση των κινημάτων πόλης.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Παράλληλα, η εκδικητική ενέργεια της Oil One έχει αποδέκτη το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτών που διεκδικούν το αυτονόητο, προκειμένου να προστατέψουν την υγεία, τη ζωή και το μέλλον τους από τους σοβαρούς κινδύνους της ρύπανσης στην περιοχή.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 8.30 το πρωί δίνουμε ραντεβού έξω από το πρωτοδικείο Πειραιά, για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η επιχείρηση καταστολής του δίκαιου αγώνα της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος δεν θα περάσει. Οι αγώνες δεν εκβιάζονται, δε φιμώνονται και δεν ποινικοποιούνται.

Απάντηση