Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Την Τρίτη οι ανοιχτές συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης για την Αττική

ΑΤΤΙΚΗ στις 21/06/2023

Πατούλης: «H Αττική άλλαξε, µε έργα. Με συγκεκριμένους στόχους και σχέδιο βάζουμε ισχυρά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον»

|> Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Γιώργος Πατούλης  προσκαλεί τα μέλη των επιτροπών και τους πολίτες στη  2η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2021-2027 και την 7η Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 27 Ιουνίου (9:30 π.μ. – 15:00).στο αθηναϊκό ξενοδοχείο ‘’Royal Olympic’’.

Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές στο κοινό και εκτός από τα εγκεκριμένα μέλη των επιτροπών μπορούν να συμμετάσχουν,  κοινωνικοί, οικονομικοί και λοιποί εταίροι, καθώς και πολίτες.

Με αφορμή την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«H Αττική αλλάζει καθημερινά µε εμβληματικά έργα και σημαντικές υποδομές. Με στρατηγικό σχεδιασμό και στοχοθεσία βάζουμε ισχυρά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και συνολικά την κοινωνία. Με την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και ευρωπαϊκών πόρων γυρίζουμε οριστικά σελίδα στο χθες και προχωράμε μπροστά».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, ας συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcz_eJlvPtR7lXu3fTJH404y0a3CO_VinzuGJ_1wlp80eN4w/viewform

Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ στο YoutTube: https://www.youtube.com/@pep.attikis

Απάντηση