Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Δικαστικό Μέγαρο στο επίκεντρο της ετήσιας εκδήλωσης του ΔΣΠ

Μώραλης: «Να συμβάλλουμε όπου μπορούμε, στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του»

|> Στην ετήσια εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου παρευρέθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι αντιδήμαρχοι Αθηνά ΓλύκαΧαρβαλάκου και Δημήτρης Καρύδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες’’, Γιώργος Γαβρίλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά’’, Νίκος Αμπατιέλος οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κατσαφάδος και Χρήστος Φωτιάδης και ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς, Νίκος Πλατανησιώτης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Γιάννης Μώραλης:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά είναι ένας από τους ιστορικότερους επιστημονικούς συλλόγους της πόλης μας. Με τον πρόεδρο Ηλία Κλάππα έχουμε ως Δημοτική Αρχή μια σταθερά εποικοδομητική και παραγωγική συνεργασία, όπως είχαμε και με τους πρώην προέδρους Γιώργο Σταματογιάννη και Στέλιο Μανουσάκη. Με ικανοποίηση για την επικείμενη κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά, συνεχίζουμε την σταθερά καλή συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης μας. Επιθυμία μας είναι να δούμε το επόμενο διάστημα, από κοινού, όλα τα ζητήματα που αφορούν το νέο Δικαστικό Μέγαρο που θα κοσμεί την πόλη μας, όπως αυτό της προσβασιμότητας και της στελέχωσης και να συμβάλλουμε όπου μπορούμε, στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον δικαστικό κόσμο της πόλης μας και στον Δικηγορικό Σύλλογο επίσης, να συνεχίσει να είναι δραστήριος και παρεμβατικός σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα του Πειραιά».

  • Ηλίας Κλάππας (πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου):

«Αυτό που υπερτερεί είναι η ικανοποίηση ότι επιτέλους θα δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δικαστικό Μέγαρο. Είμαστε σίγουροι ότι στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη και τον Δήμο Πειραιά θα υπάρξουν οι απαραίτητες συγκοινωνιακές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για τη συγκοινωνιακή ένταξη του νέου Δικαστικού Μεγάρου στη ζωή της πόλης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: