Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υπόδειγμα το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Πειραιά

Άριστοι οι καθηγητές-εθελοντές έστειλαν στα ΑΕΙ τους 9 από τους 10 μαθητές – Έως 22 Ιουλίου τα θερινά τμήματα προετοιμασίας Πανελληνίων

}> Για άλλη μία χρονιά, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθεια των μαθητών και των εθελοντών καθηγητών του Φροντιστηρίου “Διδακτική Αλληλεγγύη” της ΚΟΔΕΠ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών κατάφερε να ξεπεράσει τις ελάχιστες βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση, καταγράφοντας υψηλότατο ποσοστό πρόσβασης της τάξεως του 90%.

Υψηλότερες επιδόσεις υπήρξαν τα 18.200 μόρια στους μαθητές Γενικών Λυκείων και τα 17.270 μόρια στους μαθητές ΕΠΑΛ.

Το σχολικό έτος 2022-2023 θα είναι η 10η χρονιά λειτουργίας του Φροντιστηρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΚΟΔΕΠ έχει βοηθήσει σημαντικά στην εισαγωγή τουλάχιστον 80 μαθητών σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και 500 μαθητών στην επίτευξη των εκπαιδευτικών τους στόχων.

Θερινά τμήματα και νέες εγγραφές

Σημειώνεται ότι για το προσεχές σχολικό έτος έχουν ξεκινήσει ήδη τα θερινά τμήματα προετοιμασίας Πανελληνίων, των οποίων η διάρκεια θα είναι έως και τις 22 Ιουλίου.

Παράλληλα, γίνονται δεκτές εγγραφές για μαθητές όλων των βαθμίδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: