Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικη συναυλία ‘’high quality’’ δόθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μαγική ατμόσφαιρα με επίκαιρες μελωδίες από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά

|> Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία, με εκπληκτικές ερμηνείες από την παιδική χορωδία του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου -που διευθύνει ο Βασίλης Μαστοράκης– και την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά, που τραγούδησαν γιορτινά τραγούδια από όλο τον κόσμο, καθώς και μουσικές από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν χθες, στη κεντρική σκηνή ‘’Δημήτρης Ροντήρης’’ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η συναυλία άνοιξε με την παιδική χορωδία του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου, υπό τη διδασκαλία της Σταυρούλας Καμακάρη και της Μαρίας Σπανού, που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν σπουδαστές τραγουδιού με εμβληματικά αποσπάσματα από το λυρικό ρεπερτόριο και το μιούζικαλ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά, υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη, που παρουσίασε διασκευές και συνθέσεις του κλασικού ρεπερτορίου.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Φιλαρμονική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ιωάννη – Σέργιου Μαγιάτη συνέπραξε με τον βαρύτονο Πέτρο Σαλάτα σε χριστουγεννιάτικες κλασικές και τζαζ μελωδίες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: