Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωρεά της Περιφέρειας Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς

ΥΓΕΙΑ στις 21/09/2021

Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για κινησιοθεραπεία / αποκατάσταση – Παράδοση στον Μητροπολίτη από Πατούλη και Αντωνάκου

|> Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης δώρισε η Περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς, με στόχο να συμβάλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών της δομής.

Με αφορμή την προσφορά του μηχανήματος ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε χθες το Γηροκομείο Πειραιώς, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σταυρούλα Αντωνάκου.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου κ. Σεραφείμ, μαζί με μέλη του προσωπικού.

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Κ. Κουσκούκης, ο γ.γ. του Ινστιτούτου, Α. Πολυδώρου και ο κατασκευαστής του μηχανήματος Ο. Χατζηονισηφόρου.

Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου και του έγινε επίδειξη της λειτουργίας του μηχανήματος, στον ειδικό χώρο όπου έγινε η εγκατάστασή του.

Ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη για την προσφορά του μηχανήματος, επισημαίνοντας ότι η δυναμική συμπαράστασή του στο έργο του ιδρύματος, το οποίο, όπως ανέφερε, λειτουργεί εδώ και 130 χρόνια, είναι διαχρονική και ουσιαστική.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Παράλληλα εξήρε τη χρησιμότητα του μηχανήματος για όλους τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή και αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μία δωρεά που θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου.

Τη βούληση της Περιφέρειας να συνεχίσει να στηρίζει το Γηροκομείο Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι για πολλά χρόνια επιτελεί θεάρεστο έργο καθώς παρέχει στέγη και φροντίδα σε ευάλωτα άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας, διατύπωσε ο κ. Πατούλης και συνεχάρη τον κ. Σεραφείμ, τους συνεργάτες του, το διοικητικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την άψογη λειτουργία του. Και είπε:

«Η δωρεά του μηχανήματος αποτελεί μία έμπρακτη ένδειξη της προτεραιότητας που δίνουμε ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στη στήριξη κοινωνικών δομών όπως είναι το Γηροκομείο Πειραιώς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των ευάλωτων ηλικιωμένων συμπολιτών μας και να προσπαθούμε, με πράξεις και όχι με λόγια να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: