Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νυχτερινά… έργα στο Ποτάμι, μετά ρυθμίσεων κυκλοφορίας

ΑΤΤΙΚΗ στις 21/06/2022

Από χθες γίνονται εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στον Κηφισό – Θα εκτελούνται τμηματικά μόνον τα βράδια χωρίς διακοπή κυκλοφορίας

|> Άρχισαν χθες το βράδυ οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον Κηφισό, της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου. Παράλληλα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μήκους 4 km, υπάρχουν στο ρεύμα του Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά από τον κόμβο της Αττικής οδού.

Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά κατά τις νυχτερινές ώρες και χωρίς να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου “Συντήρηση οδοστρώματος, Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης”, των οδικώς αξόνων της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου και της Λεωφόρου Κηφισού και των Προσβάσεων τους, στα όρια αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού :15.000.000 ευρώ.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: