Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Βόμβα” από Βουράκη για το Τραμ

Πηγή: portnet.gr

Χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες απαλλοτριώσεις γίνονται τα έργα του Τραμ στον Πειραιά; Τη ερώτηση αυτή απηύθυνε στη δημοτική αρχή ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά την Τρίτη το βράδυ.

Μάλιστα ο Ι. Βουράκης, υπενθύμισε πρόσφατη αποκάλυψη ότι δεν υπάρχει μελέτη για την στατική αντοχή της γέφυρας στην Λαμπράκη, απ’ όπου θα διέρχεται το Τραμ, προσθέτοντας ότι εφ’ όσον ισχύουν οι πληροφορίες του ότι δεν έχουν γίνει οι απαλλοτριώσεις, πλέον η δημοτική αρχή έχει πολύ ισχυρά «χαρτιά» στα χέρια της για να πιέσει την κατασκευάστρια εταιρεία να προχωρήσει σε ουσιαστικά ανταποδοτικά για την πόλη έργα, αν δεν φτάσει σε απειλή διακοπής της εγκατάστασης του Τραμ.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ούτε ο δήμαρχος Γ. Μώραλης, ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α. Αργουδέλης μπορούσαν να δώσουν επί τόπου απάντηση στο ερώτημα περί «απαλλοτριώσεων» του Ι. Βουράκη και δεσμεύτηκαν να «ψάξουν» την υπόθεση και εντός τριών ημερών αν δώσουν τεκμηριωμένη απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η υπόθεση του Τραμ θα έχει πολύ ενδιαφέρον στο άμεσο μέλλον…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: