Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

 Γιορτινό διήμερο για την αγορά του Πειραιά με fashion show και ”Γαλάζια Νύχτα”

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις σήμερα και αύριο με φαντασμαγορική επίδειξη μόδας και βραδιά για ψώνια με… γαλάζιες τιμές!

|> Πειραϊκό 48ωρο για τη μόδα και την αγοραστική κίνηση, αρχίζει σήμερα, με την «καλημέρα» του Ιουνίου και με… υπαιτιότητα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς (ΕΣΠ), ως ενεργή συμμετοχή του στις δημοτικές εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας 2023».

Σήμερα 1η του μηνός στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί Επίδειξη Μόδας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ αύριο Παρασκευή 2/6 ο ΕΣΠ διοργανώνει την «Γαλάζια Νύχτα».

Στο φαντασμαγορικό fashion show που ετοιμάστηκε για απόψε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τα καταστήματα του Πειραιά θα παρουσιάσουν τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Το show, θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες μοντέλα, μουσική και χορευτικά δρώμενα.

Α Ν Α Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι

Στην αυριανή «Γαλάζια Νύχτα», που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά τα καταστήματα του Πειραιά, θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 11 το βράδυ, με «γαλάζιες τιμές», μοναδικές προσφορές, street events και πολλές εκπλήξεις. Σημειωτέον, ότι από νωρίς το απόγευμα, οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα «πλημμυρίσουν» μουσική και happenings για μικρούς και μεγάλους.

>>> Στόχος και των δύο διοργανώσεων είναι η ενίσχυση και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: