Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μαζική η συμμετοχή του ΛΣ για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015, διοργανώνονται από τον δήμο Πειραιά και άλλους φορείς, αθλητικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν να τονίσουν τον ζωτικό ρόλο της θάλασσας στη ζωή των πολιτών.
Το Λιμενικό Σώμα συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις αυτές και το κοινό που θα παρευρεθεί στους αγώνες, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει αθλητές εγνωσμένης αξίας, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με διεθνείς διακρίσεις (παγκόσμιοι πρωταθλητές – ολυμπιονίκες).
Το Σάββατο 30/5 (11 πμ) στο Πασαλιμάνι, θα συμμετάσχουν σε αγώνες Κολύμβησης στο αγώνισμα των 500 μέτρων ελεύθερο (1ο Ολυμπιακό αγώνισμα) η αρχικελευστής Λ.Σ. Πρίτσινα Δέσποινα και ο κελευστής Λ.Σ. Οικονόμου Αθανάσιος.
Την Κυριακή 31/5 στις 9 π.μ. με αφετηρία την περιοχή “Σκαφάκι” και τερματισμό τη Μαρίνα Ζέας, θα συμμετάσχουν σε αγώνες Κωπηλασίας, ο αντιπλοίαρχος Λ.Σ Πολύμερος Βασίλειος και η υποπλοίαρχος Λ.Σ Μπισκιτζή Χρυσή.
Την ίδια ημέρα στις 11, θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Βοτσαλάκια, αγώνας Υδατοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αντίστοιχης μικτής ομάδας του Πειραιά. Με την ομάδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα συμμετάσχουν οι:
Προπονητές: Σημαιοφόρος Λ.Σ. Βλάχος Θεόδωρος και δημαιοφόρος Λ.Σ. Παυλίδης Θεοχάρης.
Αθλητές: Οι υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Ψύχος Γεώργιος, Ρέππας Γεώργιος, Μάζης Δημήτριος, Βλοντάκης Αντώνιος, Αφρουδάκης Γεώργιος, Καλακώνας Θεόδωρος, Καραμάνης Νικόλαος, Δάνδολος Κωνσταντίνος, ο ανθυπασπιστής Λ.Σ. Διαρεμές Παύλος και ο επικελευστής Λ.Σ. Φαναριώτογλου Αγησίλαος.
Επιπλέον των προαναφερόμενων αθλητικών δραστηριοτήτων, το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. θα διαθέσει περιπολικά σκάφη (28-31/05) στη Μαρίνα Ζέας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να τα επισκεφτούν διανέμοντας συγχρόνως ενημερωτικό φυλλάδιο για το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ναυτιλία.
Επίσης, την Κυριακή 31/05 στο Ε.Β.Ε.Π. και από ώρα 11:30 – 13:00 θα δοθούν διαλέξεις από αξιωματικούς του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. της διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών και διεύθυνσης Εκπαίδευσης Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. με θέμα το Ναυτικό Επάγγελμα και τη Σταδιοδρομία στο Λιμενικό Σώμα αντίστοιχα.
Τέλος, η μπάντα του Λ.Σ. στις θα 10:30 θα συμμετάσχει στον Μουσικό Περίπατο που θα πραγματοποιηθεί από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων προς τη Μαρίνα Ζέας…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: