Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δύο λεωφορεία απέκτησαν Κερατσίνι και Δραπετσώνα

Δωρεάν η μετακίνηση – Εξυπηρετούνται περισσότεροι από 65 επιβάτες στο κάθε όχημα

|> Δύο νέα λεωφορεία και ένα πούλμαν -φιλικά προς το περιβάλλον- για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, απέκτησε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Τα λεωφορεία αποκτήθηκαν έπειτα από ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό, με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας της  μετακίνησης των πολιτών.

Όπως ανακοινώθηκε, δήμος με την ενίσχυση του λεωφορειακού στόλου, διευκολύνει και  παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες να χρησιμοποιούν τη δημοτική συγκοινωνία δωρεάν για τις μετακινήσεις τους και πως τα νέα λεωφορεία πρόκειται να εξυπηρετούν περισσότερους από 65 επιβάτες το καθένα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την κυκλοφορία, στοχεύει στη διαμόρφωση συνθηκών ανεμπόδιστης διακίνησης και μεταφοράς μέσα στη πόλη, όπως και στη ρύθμιση της χρήσης των δρόμων, με τρόπο ώστε να κινούνται αρμονικά οι πεζοί, τα δημόσια μέσα μεταφοράς και τα οχήματα.

Με τα τρία νέα αυτά οχήματα, κλείνει ο πρώτος μεγάλος κύκλος ανανέωσης του δημοτικού στόλου.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα αποκτήθηκαν 6 μεγάλα απορριμματοφόρα, 2 μεσαία φορτηγά, 2 διπλοκάμπινα φορτηγάκια, 6 μοτοσυκλέτες, 2 μηχανικά σάρωθρα, 2 λεωφορεία, 1 πούλμαν, 1 μικρό επιβατικό για τις ανάγκες του Δήμου και 1 όχημα-ψυγείο για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: