Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απόκριες και Κούλουμα μέσω διαδικτύου, λόγω Covid-19

ΑΤΤΙΚΗ στις 12/03/2021

Δύο συναυλίες και Καραγκιόζης από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο f/b -facebook.com/PerifereiaAttikis

|> Η Περιφέρεια Αττικής, μέσα στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που εξακολουθεί να βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας, διοργανώνει για την (τελευταία) Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα δύο διαδικτυακές συναυλίες.

Την Κυριακή (14 Μαρτίου), στις 21:00, οι “Koza Mostra”, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της ροκ μουσικής, θα μας χαρίσει μία μαγική βραδιά, σε μια συναυλία αφιερωμένη στον Αγάθωνα.

Την Καθαρά Δευτέρα (15 Μαρτίου) στις 16:00, ένα διαδικτυακό γλέντι με μία μοναδική συναυλία παραδοσιακής μουσικής. Συμμετέχουν: Παναγιώτης Αγγελακόπουλος, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Θωμάς Κωνσταντίνου. Καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κωτσίνης.

Μια έκπληξη επιφυλάσσει η Περιφέρεια Αττικής σε μικρούς και μεγάλους καθώς στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας συμμετέχει και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης που συνεχίζει την παράδοση του Ευγένιου Σπαθάρη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση -δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς- μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3znQiww9G, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: