Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδήλωση τιμής στον Σκεύο Ζερβό-Βραβείο στον καθ. Καραϊτιανό

ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΥΓΕΙΑ στις 24/06/2018

Εκδήλωση του ΙΣΑ για το ενδιαφέρον βιβλίο του Λάζαρου Ε. Βλαδίμηρου

Τ/Π |> Τιμητικές διακρίσεις σε διακεκριμένους επιστήμονες και εκπροσώπους φορέων της Δωδεκανήσου απονεμήθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Λάζαρου Ε. Βλαδίμηρου “Σκεύος Ζερβός Πρωτοπόρος Γιατρός, Ερευνητής Συγγραφέας, Εθνικός Ευεργέτης & Πολιτικός“.

Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και ο καθηγητής Χειρουργικής του ΕΚΠΑ Ιωάννης Καραϊτιανός, που είναι Συντονιστής Διευθυντής στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο Άγιος Σάββας” και ο οποίος κατάγεται από την Κάρπαθο.

Κατά την απονομή του βραβείου, ο καθ. Ιωάννης Καραϊτιανός, ευχαρίστησε τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον πρόεδρό του Γιώργο Πατούλη, για την τιμητική βράβευση προς το πρόσωπό του, λέγοντας ότι «ήταν ιδιαίτερης σημασίας για μένα» , επειδή «ο αείμνηστος ευεργέτης Σκεύος Ζερβός ήταν στενός φίλος και κάποια εποχή συνεργάτης με τον πατέρα μου».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο “Ιωάννης Καποδίστριας” του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, με πρωτοβουλία του ΙΣΑ, για την αξιόλογη αυτή έκδοση προς τιμή της εμβληματικής προσωπικότητας του Σκεύου Ζερβού, ενός κορυφαίου επιστήμονα και εθνικού αγωνιστή με καταγωγή από την Κάλυμνο, ο οποίος υπηρέτησε την πατρίδα και την ιατρική επιστήμη με συνέπεια και αυταπάρνηση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: