Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ενοχλεί η Άντζελα και όχι η γενική τηλεοπτική ασχήμια!

FLASH στις 10/04/2016

Ειδικό αφιέρωμα σε «αναμορφωτές» και ταλεντάρες με… τήβεννο!

Τ/Π |> Το κακό με την «ελεύθερη» τηλεόραση έχει παραγίνει και αν υπήρχε μια κυβέρνηση που ήξερε τι της γίνεται, η ξεφτίλα του ελληνικού τηλεοπτικού τοπίου θα ήταν πλέον παρελθόν…

Δεν είναι δυνατόν, τόσον καιρό να έχει γίνει χαμός, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και οι δήθεν «αναμορφωτές» της ελληνικής τηλεόρασης, να μην έχουν δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το πόση υποκουλτούρα προσφέρεται αφειδώς από το νυν τηλεοπτικό καθεστώς!

Ποιος λογικός άνθρωπος, μπορεί να περιμένει αλλαγές όταν τα κανάλια θα αλλάξουν χέρια; Αν υπήρχε η πολιτική βούληση, η ελληνική τηλεόραση σήμερα θα είχε να δείξει λιγότερα τηλεοπτικά υποπροϊόντα.

Αλλά δυστυχώς, ο Έλληνας (κάτοχος του αέρα!), καθημερινώς καλείται να βλέπει ανταγωνισμό προγραμμάτων πλήρως… εξοπλισμένων με αμορφωσιά, αγραμματοσύνη, έλλειψη καλαισθησίας και χαριτωμένα αγοράκια!

Κι έπειτα, ενοχλεί η Άντζελα Δημητρίου με την φημισμένη πλέον διαφήμιση και το ρηθέν «χτύπα σαν άντρας!». Ίσως να μην γινόταν αντιληπτή η διαφήμιση του “Jumbo”, εάν η κα Δημητρίου έλεγε… «χτύπα σαν π….ς!». Άραγε, τι είδους διαμαρτυρία θα έκανε τότε η γ.γ. Ισότητας…

Για τον τηλεθεατή είναι αδιάφορο το ποιος κατέχει τηλεοπτική άδεια. Αυτό αφορά τις δικαστικές και τις φορολογικές αρχές, όπως και πάσα άλλη αρχή σχετική με την προστασία του πολίτη από «σκουπίδια» παντός είδους…

Τον τηλεθεατή, τον ενδιαφέρει να «επισκέπτονται» το σπίτι του προγράμματα, που κατ’ αρχάς να μην προβαίνουν σε απόπειρες προσβολής της νοημοσύνης του και οπωσδήποτε προγράμματα που να συνάδουν με τον πολιτισμό, την γλώσσα, την ηθική, την καλαισθησία, με εξαίρεση τα… «πρωινάδικα» με τα «μεσημεριάτικα»!

Επιστήμες… παράλληλες!

Όλα αυτά τα παραπάνω, αναφέρθηκαν με αφορμή την παρέμβαση φίλης αναγνώστριας, η οποία με τον τίτλο «Επιστήμες… παράλληλες», γράφει:

Όλοι γνωρίζουν ότι η ανεργία εδώ και κάποια χρόνια χτυπάει κόκκινο. Ως εκ τούτου μεγάλη απογοήτευση διακατέχει τους κατόχους βαρύγδουπων τίτλων σπουδών, όπως μεταπτυχιακών και διδακτορικών. Κι αυτό διότι αν και έχουν την ειδίκευση που εκτιμάει ιδιαίτερα η αγορά εργασίας, δεν σημαίνει ότι όταν και εφ΄όσον βρουν δουλειά θα αμειφθούν και αναλόγως.

Όμως, κάποιες παράμετροι δεν έχουν ίσως ληφθεί σοβαρά υπ΄όψιν από τους εν λόγω επιστήμονες. Και εξηγούμαι:

Ακούγοντας προ καιρού γνωστότατη κυρία, η οποία κυρίως ασχολείται με μανικιούρ, πεντικιούρ και τα συναφή και ακολούθως έχει καταπιαστεί με ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου στα social media (τελευταία δήλωση-απειλή της ταλεντάρας, ότι θα ασχοληθεί και με την υποκριτική!) αναγκάζομαι να συγκρίνω τα ασύγκριτα.

Σε κάποια από τις άπειρες εμφανίσεις της (λόγω… προσόντων γίνεται ανάρπαστη από τα κανάλια ως φαινόμενο της εποχής!) όταν την ρώτησαν «πόσα χρόνια χρειάζεται κάποια για να γίνει σαν κι εσένα», δηλαδή μια καλή μανικιουρίστα, η περί ης ο λόγος κυρία απάντησε: «περίπου πέντε χρόνια»! Δηλαδή, τα ίδια χρόνια που χρειάζεται ένας πτυχιακός, για να αποκτήσει μεταπτυχιακό και διδακτορικό π.χ. στην ρομποτική σε πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών!

Δεν ξέρω αν με τα προαναφερόμενα καλύπτεται πάσα ενδιαφερόμενη ως προς τον επαγγελματικό προσανατολισμό…

Πρέπει όμως να μας απασχολήσει το γεγονός ότι όταν δίνουμε για μανικιούρ και πεντικιούρ 20 ή 30 ευρώ το θεωρούμε λογικό! Όταν όμως καλούμεθα να πληρώσουμε σε γιατρό το ίδιο ποσόν, δυσανασχετούμε!

Βέβαια, ο γιατρός δεν διαθέτει προσόντα όπως η «όμορφη» της περίπτωσης… Περαστικά μας!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: