Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εντυπωσιακή η έναρξη των “Ημερών Θάλασσας 2024” με συναυλία των “Onirama”

Μώραλης: «Η πόλη μας προοδεύει και αυτό μάς κάνει χαρούμενους και ικανοποιημένους».

|> Με μια μοναδική συναυλία των «Onirama», άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2024», της μεγάλης γιορτής-θεσμού που πραγματοποιείται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τις γύρω πλατείες και τους δρόμους, τραγούδησαν και χόρεψαν με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες των αγαπημένων «Onirama» .

Την τελετή έναρξης πλαισίωσε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, ενώ παρών ήταν και o «Ζαχαρίας», η χαριτωμένη μασκότ – καρχαρίας! Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο βουλευτής Α’ Πειραιά Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος, αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, κοινοτικοί σύμβουλοι, φορείς, πρόεδροι και μέλη συλλόγων κ.ά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, αφού καλωσόρισε τον κόσμο στην έναρξη των Ημερών Θάλασσας τόνισε ότι, το επίκεντρο της μεγάλης αυτής γιορτής που αποτελεί θεσμό για την πόλη είναι η θάλασσα, σημειώνοντας ότι πάντα το μέλλον του Πειραιά και η πρόοδός του ήταν συνυφασμένη με τη θάλασσα.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Χαιρόμαστε που κλείνουμε 10 χρόνια Ημερών Θάλασσας, μια γιορτή που οργανώνουν οι φορείς της πόλης, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά σωματεία, τα επιμελητήρια, οι επιστημονικοί σύλλογοι και συντονίζει ο Δήμος Πειραιά».

Ακολούθως, ευχαρίστησε τους ‘’Onirama’’ για την παρουσία τους και επεσήμανε ότι ξεκινά ένα δεκαήμερο χαράς και διασκέδασης για τον Πειραιά, με περισσότερες από 100 δωρεάν εκδηλώσεις για κάθε Πειραιώτη και επισκέπτη της πόλης. Ευχαρίστησε επίσης τους φορείς της πόλης που διοργανώνουν τη γιορτή, όλους τους Αντιδημάρχους και όλους όσοι συνέβαλλαν, τονίζοντας ότι: «Στον Δήμο Πειραιά, τα 10 αυτά χρόνια έχουμε δείξει ότι η δουλειά είναι ομαδική. Η πόλη μας προοδεύει και αυτό μάς κάνει χαρούμενους και ικανοποιημένους».

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις «Ημέρες Θάλασσας 2024», υπογραμμίζοντας ότι κάθε χρονιά ο Πειραιάς θα είναι καλύτερος, με λιγότερα προβλήματα και με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη, είπε: «Οι Ημέρες Θάλασσας 2024 συμπληρώνουν εφέτος 10 χρόνια, μια γιορτή που χάρη στη δική σας στήριξη έγινε θεσμός για την πόλη μας. Είναι συγκινητική η συμμετοχή των συλλόγων, των φορέων, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των αθλητικών σωματείων, των καλλιτεχνών, των επιστημόνων και των επιχειρήσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη, που στέκεται δίπλα μας και ενθαρρύνει κάθε μας προσπάθεια, για έναν Πειραιά αισιόδοξο, εξωστρεφή, με ανάπτυξη, λαμπερό και ανθρώπινο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάζονται για τις Ημέρες Θάλασσας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: