Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εποικοδομητικές συναντήσεις Μιχαηλίδου σε Γηροκομείο και Εμπορικό Σύλλογο

Συνομιλία με Σεραφείμ για τη βιωσιμότητα του ιδρύματος και συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ. των εμπόρων του Πειραιά

|> Το Γηροκομείο Πειραιά και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο Γηροκομείο συναντήθηκε και συνομίλησε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ για όλα όσα έγιναν αυτά τα τρία χρόνια από πλευράς της προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η χρηματοδότησή του. Η υφυπουργός συναντήθηκε με τους ωφελούμενους του Γηροκομείου και ευχαρίστησε το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την υποδειγματική στάση του στην περίοδο της πανδημίας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, η Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θ. Καπράλο και τα μέλη του δ.σ. που έθεσαν στην υφυπουργό ένα πλαίσιο προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία της πειραϊκής αγοράς, οικονομικά, τραπεζικά, θέματα ρευστότητας κ.ά. τονίζοντας την ανάγκη συγκεκριμένων παρεμβάσεων και υιοθέτησης μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής για τη στήριξη των επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε εργασιακά/ασφαλιστικά  θέματα που αφορούν στη μείωση του μη μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων, στην ανάγκη στήριξης των Εμπορικών Συλλόγων μέσω υλοποίησης προγραμμάτων απασχόλησης κ.ά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: