Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η συγκέντρωση της Δραγάτση ήταν η απόδειξη στήριξης του Πειραιά στη Δόμνα

Χατζηδάκης: ‘’Εξαιρετική η συνεργασία με τη Δόμνα στο υπουργείο και τυχερός είναι ο Πειραιάς που θα έχει μια τόσο άξια εκπρόσωπο!’’

|> Μήνυμα νίκης έστειλε ο Πειραιάς, με την εντυπωσιακή και γεμάτη ενθουσιασμό συγκέντρωση της Δόμνας Μιχαηλίδου, με την συμμετοχή δεκάδων μελών της κυβέρνησης, με επικεφαλής τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη.

Ο χώρος του πεζόδρομου Δραγάτση αποδείχθηκε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τις εκατοντάδες Πειραιώτισσες και Πειραιώτες και η παρουσία της ήταν χωρίς στημένα πόντιουμ, κείμενα και με στόμφο άλλων εποχών, αλλά μίλησε στις καρδιές των Πειραιωτών με ευθύτητα και ιδιαίτερη δυναμική που χαρίζει η απλότητα και  η αμεσότητά της.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική τους συνεργασία στο υπουργείο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο τυχερός είναι ο Πειραιάς που θα έχει μια τόσο άξια εκπρόσωπο.

Την Δόμνα Μιχαηλίδου, τίμησαν με την παρουσία τους ή με τα μηνύματά τους υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς, διοικητές και πρόεδροι οργανισμών, ιδρυμάτων και κρατικών φορέων απ’ όλη την Ελλάδα.

Θερμές ευχές και μηνύματα στήριξης έστειλαν με βίντεο, λόγω παράλληλων εκλογικών υποχρεώσεων τους, τόσο ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, όσο και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Παρόντες ήταν, εκτός του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη. ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο αν. υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι γ.γ. Θάνος Πετραλιάς, Παυλίνα Καρασιώτου  και Βαγγέλης Κυριαζόπουλος, η διοικήτρια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεανώ Καρποδίνη, ο διοικητής του ΟΠΕΚΑ, Κωνσταντίνος Γλούμης- Ατσαλάκης, η υποδιοικήτρια του ΟΠΕΚΑ, Φαίη Καρποδίνη, η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ Γιάννα Χορμόβα, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Μιχάλης Αγρανιώτης, πρόεδροι κοινωνικών δομών από τον Πειραιά και όλη τη χώρα, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, η αντιδήµαρχος Οικονοµικών  Υπηρεσιών, Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου , η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Τουμαζατου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Τζεφεράκος, Σούλα Λεωτσάκου, Αλέξανδρος Καμαράτος , καθώς και η παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Στην ομιλία της Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που την επέλεξε ως στενή του συνεργάτη , ως μέλος της κυβέρνησής του, ενώ της εμπιστεύτηκε και την ευθύνη του τόπου όπου γεννήθηκε, της Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Στη συνέχεια η υφυπουργός έκανε λόγο για το έργο και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα ευθύνης της τα τελευταία χρόνια, αλλά και στον Πειραιά και τα νησιά, τονίζοντας τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει και τις κρίσιμες επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον.

Κλείνοντας την ομιλία της η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κρίσιμο δίλημμα των εκλογών για την χώρα, αλλά και την Α’ Πειραιώς και Νήσων, λέγοντας:

«Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε σε 60 ώρες από τώρα, είναι Κυριάκος Μητσοτάκης, ή Αλέξης Τσίπρας; Το σύνθημά της Νέας Δημοκρατίας, αντανακλά και συνοψίζει το έργο που κάναμε και το έργο που θα κάνουμε. Τον τρόπου που θα κυβερνήσουμε αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν και για τα επόμενα χρόνια: Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Αλλά και το δικό μου σύνθημα, φίλες και φίλοι, αντανακλά την φιλοσοφία και την πρόθεσή μου. Σας προσκαλώ σήμερα, από εδώ, την καρδιά του Πειραιά, ελάτε να γίνουμε δυνατοί μαζί. Δυνατοί για να αλλάξουμε τον Πειραιά και τα Νησιά μας Μαζί, για να είμαστε ανίκητοι. Να ξανακερδίσουμε την παλιά αίγλη και τον καθοριστικό ρόλο που δικαιούται και αξίζει να έχει ο Πειραιάς. Να αποκτήσει πραγματική εκπροσώπηση και ισχυρή φωνή, εκεί που πρέπει. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Ζητώ να γίνουμε δυνατοί, μαζί!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: