Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διεθνής εκστρατεία για την απαγόρευση παρασιτοκτόνου

ΥΓΕΙΑ στις 16/11/2019

Θεωρείται το πλέον επικίνδυνο-Προκαλεί εγκεφαλικές βλάβες σε βρέφη, καρκίνους κ.ά.

|> Παγκόσμια εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη από το AVAAZ  για να απαγορευτεί ο χλωροπυριφός, το οποίο με βάση την ανακοίνωση της οργάνωσης θεωρείται το πιο επικίνδυνο παρασιτοκτόνο, βρίσκεται παντού και συνδέεται με καρκίνο, εγκεφαλικές βλάβες σε βρέφη και διαταραχές του νευρικού συστήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο χλωροπυριφός είναι το πιο βρώμικο μυστικό της χημικής βιομηχανίας. Ενώ κάνει θραύση σε πωλήσεις παντού, το έχουν κρατήσει μακριά από το φως της δημοσιότητας. Και δεν είναι τυχαίο – αφού προέρχεται από νευροτοξίνες που εφηύραν οι Ναζί! Τώρα βρίσκεται στο φαγητό, στον αέρα και στο νερό που πίνουμε.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μία τέλεια ευκαιρία να το απαγορεύσουμε. Η Ευρώπη ετοιμάζεται να το αποσύρει, και κρίσιμες αποφάσεις πλησιάζουν σε μεγάλες αγορές όπως η Βραζιλία και οι ΗΠΑ.

Βοήθησε να κερδίσουμε στην Ευρώπη και ύστερα να κινητοποιηθούμε για να πιέσουμε για την απαγόρευσή του σε όλο τον κόσμο!

Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το! Όταν το ψήφισμα αποκτήσει δυναμική, θα συνεργαστούμε με θύματα του χλωροπυριφού για να παραδώσουμε τις φωνές μας στους αρμόδιους: Απαγορέψτε τον χλωροπυριφό!

Οι υποστηρικτές του λένε πως ο χλωροπυριφός είναι «πολύ αποτελεσματικό παρασιτοκτόνο». Προφανώς και είναι! Αφού ανήκει σε κατηγορία χημικών που σχεδιάστηκαν ως νευροπαραλυτικά αέρια! Ίσως είναι απ’ τα πιο τοξικά χημικά που βάλαμε ποτέ στο πιάτο μας.

Η επίδραση που μπορεί να έχει στο ανθρώπινο σώμα είναι καταστρεπτική, προκαλώντας από καρκίνο του πνεύμονα μέχρι πάρκινσον. Τα παιδιά τα επηρεάζει πολύ άσχημα, βλάπτοντας την ανάπτυξη του εγκεφάλου και χαμηλώνοντας το IQ τους.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε φρένο στη χρήση του χλωροπυριφού. Με την Ευρώπη να κλίνει προς την απαγόρευση, μπορούμε να το πάμε ακόμα παραπέρα, βοηθώντας να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα συνεχίσει τη μάχη σε τεράστιες αγορές σε όλο τον κόσμο – αρχίζοντας απ’ τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ όπου αναμένονται σημαντικές αποφάσεις.

Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το παντού – ας βγάλουμε αυτό το δηλητήριο απ’ το φαγητό μας και απ’ τους οργανισμούς των παιδιών μας το γρηγορότερο: Απαγορέψτε τον χλωροπυριφό!

Το κίνημά μας έπαιξε κύριο ρόλο στη μάχη εναντίον της γλυφοσάτης. Και όταν ο κολοσσός Monsanto μάς πήγε στο δικαστήριο για την εκστρατεία μας, συσπειρωθήκαμε και νικήσαμε! Ο χλωροπυριφός είναι ακόμα χειρότερος – γι’ αυτό ας βάλουμε φρένο στην εξάπλωση αυτού του δηλητηρίου, πριν κάνει περισσότερη ζημιά!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: