Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και το παζάρι του Σχιστού θέμα συζήτησης Πανούση – Λαγουδάκη

Το Πέραμα επισκέφθηκε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τον γ.γ. Δημόσιας Τάξης, Δημ. Αναγνωστάκη, από τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας. Τάσο Μαυρόπουλο καθώς και από στελέχη της φυσικής ηγεσίας του υπουργείου, όπως τον αντιστράτηγο Κων. Μιχαιρίνα γεν. επιθεωρητή της ΕΛΑΣ Ν. Ελλάδος, τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου κ.ά.

Τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και τους συνόδευσε, στο σταθμό Πυροσβεστικής, στο Α.Τ. Περάματος και στη Τροχαία Περάματος.

Η επίσκεψη του Γιάννη Πανούση ολοκληρώθηκε με ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Περάματος, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου όπως:

  • Η πάταξη του λαθρεμπορίου και η εύρυθμη λειτουργία της ανοιχτής αγοράς (παζαριού) της περιοχής Σχιστού
  • Η επέκταση του θεσμού του Αστυνομικού της γειτονιάς στο Πέραμα
  • Η ποσοτική ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Α.Τ. Περάματος και της Τροχαίας καθώς και η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του  
  • Θέματα Πολιτικής Προστασίας που άπτονται του επιβαρυμένου Περιβάλλοντος του Περάματος και λόγω της παρουσίας δεξαμενών Πετρελαιοειδών εντός του οικιστικού ιστού της πόλης.

Με δήλωση του ο δήμαρχος Περάματος ευχαρίστησε τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  τους γ.γ. του υπουργείου και τα ανώτατα στελέχη της φυσικής ηγεσίας του υπουργείου, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους σε ό,τι αφορά στην περιοχή του Περάματος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: