Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

 Με περίπτερο συμμετέχει ο Πειραιάς στην έκθεση της Attica Green  Expo 

Η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης προβάλλει δράσεις ανακύκλωσης όπως το επιτυχημένο πρόγραμμα ‘’Κάνθαρος’’ 

|> Η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά συμμετέχει με κεντρικό περίπτερο στην έκθεση της Attica Green Expo, που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

Μέσω  του περιπτέρου, ο Δήμος προβάλλει τις δράσεις  που υλοποιεί  σχετικά με την ανακύκλωση, όπως το επιτυχημένο πρόγραμμα «Κάνθαρος», το οποίο αριθμεί περίπου 2.500 οικίες, το «Έξυπνο» Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ζυγαριές σε κάδους ανακύκλωσης σε σχολεία της πόλης, προτρέποντας τα παιδιά να ανακυκλώνουν μέσω μιας διαγωνιστικής διαδικασίας, καθώς και άλλες δράσεις για την προώθηση της ανακύκλωσης στον Πειραιά.

Στα εγκαίνια της έκθεσης και στο περίπτερο του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Πειραιά Παναγιώτης Ρέππας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ήδη, πολίτες αλλά και μαθητές σχολείων επισκέπτονται το περίπτερο και ενημερώνονται για τα προγράμματα ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά.

Για την Αttica Green Expo…

Η Αttica Green Expo είναι μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο η οποία συνδέει τους πολίτες με τους δημόσιους και τους ιδιωτικούς φορείς. Βασικός άξονάς της είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο, αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών, των φορέων και της Κοινωνίας των Πολιτών σε καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν τον Πλανήτη μας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: