Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέα Δημοκρατία: Ανανεωμένα κατά 50% τα ψηφοδέλτια και το 42% είναι γυναίκες

Στην Α’ Πειραιώς τρεις νέοι υποψήφιοι (οι 2 γυναίκες) και στην Β’ Πειραιώς οκτώ οι νέοι υποψήφιοι (4 γυναίκες και 4 άνδρες)

|> Ανανεωμένα κατά 50% θα είναι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου είναι πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους».

Επισημαίνεται ότι το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα, χωρίς συμμετοχή -μέχρι σήμερα- στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Επίσης ότι η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και ο μέσος όρος ηλικίας όλων των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Ένδεκα νέα πρόσωπα (5 άνδρες – 6 γυναίκες) θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α’ ( 3 νέοι υποψήφιοι, οι 2 γυναίκες) και την Β’ Πειραιώς (8 νέοι υποψήφιοι, ισάριθμοι άνδρες-γυναίκες).

Συγκεκριμένα…

Στην Α’ Πειραιώς εκτός της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου (οικονομολόγος – πανεπιστημιακός), θα είναι υποψήφιοι ο ιατρός-χειρουργός Νίκος Βλαχάκος και η σύμβουλος επιχειρήσεων Μαρία Καλαγιά.

Στην Β’ Πειραιώς θα είναι υποψήφιοι (αλφαβητικά) οι:

Γεώργιος Βρεττάκος (μηχανολόγος μηχανικός), Ελένη Καλαϊτζάκη (φιλόλογος – διευθύντρια σπουδών εκπαιδευτικού οργανισμού), Μιχαήλ Λιβανός (ιατρός-καρδιολόγος), Σταύρος Μελιδώνης, (δικηγόρος), Κωνσταντίνα Μονέου (φυσικοθεραπεύτρια), Ευγενία Μπαρμπαγιάννη (δικηγόρος), Ελένη Πέτρακα  (διοικητικό στέλεχος ΟΣΥ ΑΕ), Παναγιώτης Πούτος  (επιχειρηματίας).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: