Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Ηλεκτρικός έχει πέσει κι αυτός θύμα αδιαφορίας…

FLASH στις 26/08/2015

Τα δρομολόγια στον Ηλεκτρικό  –όπως σε όλα τα άλλα Μέσα– έχουν αραιώσει, ενώ αντίθετα τα κρούσματα αδιαφορίας προς το επιβατικό κοινό έχουν πυκνώσει. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ο Ηλεκτρικός δεν μπορεί να θεωρείται σύγχρονο μέσο μεταφοράς, διότι τακτικά παρατηρούνται «τριτοκοσμικά» φαινόμενα και οσονούπω δεν αποκλείεται να δούμε επιβάτες να κρέμονται από τα παράθυρα!

Αναφέρονται κάποια «περιστατικά»:

Να είναι γύρω στις 2 μμ και ο τερματικός σταθμός του Πειραιά να είναι φίσκα από επιβάτες που να περιμένουν τον συρμό. Και ο πρώτος να αναχωρεί μετά από 11’ λεπτά!

hlektrikos1Να έχει έρθει η ώρα για αναχώρηση του συρμού και να καθυστερεί προκειμένου να έρθει και άλλο γκρουπ επιβατών-τουριστών, για να γεμίσουν ασφυκτικά τα βαγόνια!

Να διαθέτουν οι συρμοί κλιματισμό και μέσ’ στο καταμεσήμερο να είναι όλα τα παράθυρα ανοιχτά! Και να μην υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος για να ρίχνει μια ματιά. Ούτε να ακούγεται σχετική οδηγία από τα πολυλαλίστατα μεγάφωνα.

Ας μην γίνει αναφορά για την πληθώρα «αναξιοπαθούντων» που αρκετοί εξ αυτών κάπως μυρίζουν…

Μήπως θα πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί, διότι είναι κρίμα να χαλάει η εικόνα των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων (μετά από 146 χρόνια ιστορίας!)  για καταστάσεις που μπορούν να διορθωθούν άμεσα.

Μία σκέψη στο “Ο Ηλεκτρικός έχει πέσει κι αυτός θύμα αδιαφορίας…

  1. Παράθεση: Χωρίς... αναξιοπαθούντες και σκυλιά δίχως φίμωτρα τα βαγόνια του Ηλεκτρικού - Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: