Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με δοξολογία στην Αγία Τριάδα, κατάθεση στεφάνψν στους ανδριάντες του Καραϊσκάκη και του Κολοκοτρώνη και την μεγάλη παρέλαση

|> Με επισημότητα ο εορτασμός  της  Εθνικής  Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πειραιά. Τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, που απουσίαζε για λόγους υγείας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμίδης, με την παρουσία του στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, την κατάθεση στεφανιού στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον πεζόδρομο της Δραγάτση και στην παρακολούθηση της παρέλασης, που πραγματοποιήθηκε ενώπιον του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Κατσαφάδου.

Επίσης, την παραμονή σε επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου στο Νέο  Φάληρο, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο   Παναγιώτης Αβραμίδης, δήλωσε:

«Τιμήσαμε σήμερα,  στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου,  τους ήρωες του 1940, στους οποίους οφείλουμε την ελευθερία και τη δημοκρατία στη χώρα μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, χρόνια πολλά στις Πειραιώτισσες και  τους Πειραιώτες».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: