Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πάμπολλες οι επιλογές που διαθέτει ο Πειραιάς για το σαρακοστιανό τραπέζι

Κάλεσμα από τους εμπόρους προς τους καταναλωτές για την πλούσια πειραϊκή αγορά

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ) γίνεται ‘’τελάλης’’ και καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν την πειραϊκή αγορά για τα ‘’αποκριάτικα’’ ψώνια τους. Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

Εν όψει του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας, η Αγορά Τροφίμων Πειραιά, που αποτελεί έναν παραδοσιακό προορισμό για τους κατοίκους του Πειραιά και όχι μόνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους καταναλωτές με μια πληθώρα επιλογών για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Στην αγορά του Πειραιά οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πλούσια ποικιλία σε φρέσκα θαλασσινά, μεγάλη γκάμα νηστίσιμων προϊόντων και παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και μέσα σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, με τους καταστηματάρχες και το προσωπικό τους πάντα πρόθυμους να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αγορά Τροφίμων του Πειραιά είναι εύκολα προσβάσιμη από όλους και  αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό, όχι μόνο για αγορές, αλλά και για ψυχαγωγία, αφού  τα ψώνια μπορούν συνδυαστούν με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, για καφέ ή φαγητό και με μοναδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που ο Δήμος Πειραιά έχει προγραμματίσει γι’ αυτές τις μέρες.

Επισκεφθείτε την αγορά του Πειραιά, ανακαλύψτε τα οφέλη της και ζήστε μια αξέχαστη αποκριάτικη εμπειρία γεμάτη αγορές, γεύσεις, εικόνες και διασκέδαση! Σας περιμένουμε!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: