Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η αντιπεριφερειάρχης Νήσων στην Αίγινα για αγωγό και rapid test

ΑΤΤΙΚΗ στις 18/06/2021

Παρακολούθησε τη στεγανοποίηση των αγωγών και των αντλιοστασίων – Μετέβη στο σημείο κατασκευής της δεξαμενής αναρρύθμισης 

Αίγινα. |> Την Αίγινα επισκέφθηκε, η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Στέλιο Θεριανό επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο λιμάνι του Λεοντίου και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών του έργου. Παρακολούθησε τη στεγανοποίηση των αγωγών και των αντλιοστασίων. Κατόπιν, μετέβη στο σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες κατασκευής της δεξαμενής αναρίθμησης.

Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το λιμάνι της Πέρδικας όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο βοηθητικό τμήμα και συνεχίζονται, εντός χρονοδιαγράμματος, τα έργα στο κεντρικό τμήμα.

Στην Πέρδικα, η Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Μιχάλη Μαρτή και τους συμβούλους Σάκη Μούρτζη και Δημήτρη Μαλτέζο, με τους οποίους συζήτησε για θέματα της περιοχής ευθύνης τους.

Τέλος, η Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη παρέδωσε διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό στα αθλητικά σωματεία του νησιού, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συχνών ελέγχων, παρουσία του προέδρου της Διεύθυνσης Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (ΔΑΟΑ) Μάριου Γκαρή και της αντιπροέδρου, Αγγελικής Λαζάρου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: