Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ποιοτική μουσική βραδιά από τους αποφοίτους της Ιωνιδείου Σχολής

Το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου σε μουσικό ταξίδι με μελωδίες και τραγούδια που άφησαν εποχή

|> Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, με αρωγούς τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Χαλάψη, τον συναπόφοιτο- μεταξύ των άλλων- σολίστ Νίκο Ξανθούλη, και τον συναπόφοιτο Κώστα Γανωσέλη στην ενορχήστρωση, οργανώνει για το Σάββατο 25/6 στις 8 μμ στο Δημοτικό Θέατρο μία διαφορετική συναυλία.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια που αγαπήσαμε, με μελωδίες του Πειραιά αλλά και με ήχους και ακούσματα άλλων χωρών και πολιτισμών που συντρόφεψαν και συντροφεύουν τις σημαντικές μας στιγμές. Μία διαφορετική συνάντηση των αποφοίτων και φίλων του Συνδέσμου Αποφοίτων και της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά για να υποδεχθούμε με έναν χαρούμενο και αισιόδοξο τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Με τη Συμφωνική Ορχήστρα που θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Χαλάψης, θα συμπράξουν ως σολίστ στις κιθάρες ο Στέλιος και ο Γιώργος Γκόλγκαρης , ο Νίκος Ξανθούλης στην αρχαία ελληνική λύρα, ο Στέφανος Μήλας στο βιολί, ο Βαγγέλι Νίνα στο βιολοντσέλο και η Κατερίνα Γκόλγκαρη στο πιάνο.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου έχει ως πυρήνα της τους σπουδαστές του Ωδείου, με την σημαντική προσθήκη των καθηγητών των σχολών. Ιδρύθηκε το 2011 και σε αυτά τα χρόνια έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες, με ρεπερτόριο υψηλοτάτου επιπέδου, μεγάλων κλασικών συνθετών, σύγχρονων μουσικών δημιουργών αλλά και σημαντικών ενορχηστρωτών.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Στέλιου Γκόλγκαρη και του Βασίλη Μαστοράκη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: