Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προπληρωμένες κάρτες σε 500 οικογένειες για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης

Κάθε μήνα διανέμονται από την ΚΟΔΕΠ, στο πλαίσιο της αντίστοιχης δράσης του ευρωπαϊκού προγράμματος ‘’Social Innovation’’

|> Συνεχίζονται οι συντονισμένες ενέργειες της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟΔΕΠ} που στόχο έχουν την πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΟΔΕΠ διένειμε και αυτόν τον μήνα προπληρωμένες κάρτες για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης σε 500 ωφελούμενα νοικοκυριά, στο πλαίσιο της αντίστοιχης δράσης του προγράμματος ‘’Social Innovation’’.

Εδώ και 6 μήνες, η ΚΟΔΕΠ διανέμει μηνιαίως 500 προπληρωμένες κάρτες για είδη πρώτης ανάγκης, με τήρηση αυστηρών κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική δράση, μέσω του προγράμματος ‘’Social Innovation’’ και της αξιοποίησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, επ’ ωφελεία των πλέον κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών του Πειραιά.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ένα ακόμα «μαξιλαράκι» στήριξης αδύναμων νοικοκυριών, που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος ζωής.

Σχετικές δηλώσεις έκαναν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ  Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: