Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές της Ελληνικής Αστυνομίας “τρέχουν” στον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

ΥΓΕΙΑ στις 18/04/2018

Για τους σκοπούς του “Άλμα”

|> Ένα από  τα σημαντικά κομμάτια του 9ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου είναι ο Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Άλμα” που αγκαλιάζει άτομα με αναπηρίες (αυτισμό και νοητική στέρηση).

Όλοι, δρομείς και μη, μέσω της σελίδας www.poseidon-athenshalfmarathon.com/el/registration, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα προκειμένου την Κυριακή 22 Απριλίου τρέχοντας ή περπατώντας 1.000 ή 2.000 μέτρα μέσα στην Μαρίνα του Φλοίσβου, να στηρίξουν με την ελεύθερη οικονομική συνεισφορά τους έμπρακτα το “Άλμα”.

Προκειμένου να γιγαντωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας, η οργανωτική επιτροπή του Ποσειδωνίου συμπράττει με την Ελληνική Αστυνομία, εξασφαλίζοντας την αιγίδα της.  Στον πρώτο ιστορικά ημιμαραθώνιο της Αθήνας, η Αστυνομία θα εκπροσωπηθεί από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ) που ανήκει στην διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έτσι, την Κυριακή 22 Απριλίου, στην εκκίνηση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου θα στηθούν 15 διακεκριμένοι αστυνομικοί – αθλητές της ΥΦΑΑ, ώστε να βοηθήσουν στην μετάδοση των μηνυμάτων του “Άλμα”.  Πρόκειται για ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές που υπηρετούν στο σώμα και προβάλλοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, συμμετέχουν σε αθλητικές και κοινωνικές δράσεις.

Αυτοί οι σημαντικοί αθλητές, στο Παλαιό Φάληρο θα παρουσιάσουν επίσης τα αθλήματά τους στους παρευρισκόμενους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους λιλιπούτειους δρομείς. Ακόμα, θα κάνουν συζήτηση σχετική με την αξία της άθλησης και την σημασία της στην αντιμετώπιση του διαβήτη και της παχυσαρκίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: