Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο της περιοχής Πειραιά

Σε εξέλιξη σημαντικά έργα από την Περιφέρεια προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ

|>Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εκτελούνται σημαντικά έργα συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του Πειραιά, συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στις λεωφόρους Δημοκρατίας και Ειρήνης στο Πέραμα καθώς και στη λεωφόρο Π. Ράλλη και στην οδό Λαοδικείας στη Νίκαια, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στη λεωφόρο Παπανδρέου, στο ύψος της πύλης Ε2 του λιμένα Πειραιά. Όλων των ασφαλτικών εργασιών θα επακολουθήσουν εργασίες διαγράμμισης των οδών.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αναβάθμισης του οδικού δικτύου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες βαφής στις σήραγγες της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου και αντικαταστάθηκαν οι φθαρμένες πινακίδες οδικής σήμανσης σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς μας.

Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και εγκατάστασης πρασίνου στις νησίδες των οδών αρμοδιότητας ΠΕ Πειραιά, με ιδιαίτερη έμφαση στη λεωφόρο Σαλαμίνος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: