Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε τρεις περιόδους θα διεξαχθεί το ‘’Summer Camp’’ για τα παιδιά του Πειραιά

Θα διαρκέσει από τις 19 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου – Εγγραφές από τις 9 Ιουνίου στην ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών11)

|> Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) διοργανώνει και εφέτος  το καθιερωμένο ‘’Summer Camp’’  για παιδιά από 6 έως 14 ετών,   το οποίο θα υλοποιηθεί από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου 2023, στο κτήριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

Το ‘’Summer Camp’’ του Δήμου Πειραιά φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού,  περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα κ.ά.

 

Το ‘’Summer Camp’’  θα διεξαχθεί στις εξής περιόδους:

  • Α’  Περίοδος:19-6 έως 30-6
  • Β’  Περίοδος:3-7 έως 14-7
  • Γ’  Περίοδος:17-7 έως 28-7

Ώρες: 7:30’ -15:30’.

 Εγγραφές έως τις 9 Ιουνίου, στα γραφεία της ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11 – 9:00’-13:00’).

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Ο δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης:

«Το  Summer Camp  της ΚΟΔΕΠ, αποτελεί μια ιδανική διέξοδος  για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές,  με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο τους, με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο. Επιθυμία μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε τον θεσμό του Summer Camp με νέες δράσεις, παιχνίδια και περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες, για να  προσφέρουμε  χαμόγελα στα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα και στους συνεργάτες  του  για τη διοργάνωση του camp,  αλλά και για τη συνολική δουλειά που γίνεται από την ΚΟΔΕΠ».

  • Ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το Summer Camp του Δήμου Πειραιά, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την ΚΟΔΕΠ, έχει γίνει πλέον θεσμός. Εφέτος, με ανανεωμένο και πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, φιλοδοξούμε να χαρίσουμε ακόμα πιο ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις στα παιδιά του Πειραιά. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών που θα συμμετέχουν, παρέχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησής τους, μακριά από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών. Καλώ όλους τους γονείς να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς η ζήτηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη και για το Summer Camp 2023».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: