Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα “Θεομητορικά” της Ύδρας για το Κουλούρειο Νοσοκομείο

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου – Συνάντηση με Εφραίμ για το νοσοκομείο και τον δήμαρχο για τον Παιδικό Σταθμό

|> Στα “Θεομητορικά” της Ύδρας παρευρέθηκε χθες η Δόμνα Μιχαηλίδου και με την ευκαιρία αυτή συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αιγίνης, Ύδρας, Σπετσών και Τροιζήνας  κ. Εφραίμ με τον οποίο επισκέφθηκαν το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, για τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού.

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων “Θεομητορικά”, οργανώνει η Μητρόπολη Ύδρας, σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Σοφιανό και την ευρωβουλευτή Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη και συζήτησαν για τα προβλήματα του νησιού, ενώ επισκέφθηκαν τον υπό διαμόρφωση Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ύδρας.

Επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους των αρχών, με φορείς και με τον πρόεδρο ΔΗΜΤΟ  Ύδρας   Μαν. Πούλο και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όπως είναι γνωστό, οι εορταστικές εκδηλώσεις “Θεομητορικά” έχουν καθιερωθεί και με αυτές τιμώνται στην Ύδρα, τα γεγονότα του βίου της Παναγίας.

Ο θεσμός των “Θεομητορικών” εκδηλώσεων πραγματοποιείται από το 2001 στην Ύδρα με επίκεντρο την γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και κορυφώνονται με την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης. Περιλαμβάνουν δε και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Χθες Τετάρτη 17/8 το βράδυ δόθηκε συναυλία κλασικής μουσικής με 23 μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, με σολίστ τον Timothy Chooi (βιολί).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: