Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δρ. Αρδαβάνης: ”Προς τους ασθενείς του Αγίου Σάββα”…

ΥΓΕΙΑ στις 16/12/2020

“Σύντομα ξανά μαζί!” – Ανοιχτή επιστολή του ογκολόγου και διευθυντή της Α’ Παθολογικής – Ογκολογικής Κλινικής

Τ/Π |> Το πλήγμα που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, είναι μεγάλο. Μεγάλες όμως και οι αντοχές του, όσο και αν έχει σαμποταριστεί, δυσφημιστεί και παραμεληθεί. Κάποιοι ίσως το κατάλαβαν αργά, κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να υπονομεύουν την Δημόσια Υγεία.

Μία ανάρτηση που έγινε χθες το βράδυ στο f/b, λέει “πολλά”. Απευθύνεται προς τους ασθενείς του Αντικαρκινικού “Άγιος Σάββας” και προέρχεται από τον διευθυντή της Α’ Παθολογικής-Ογκολογικής Κλινικής του  νοσοκομείου, τον ογκολόγο δρ. Αλέξανδρο Αρδαβάνη. Με τίτλο “Προς τους ασθενείς του Αγίου Σάββα“, ο κ. Αρδαβάνης, σημειώνει:

-Κάποιοι, τρομαγμένοι «από τα κρούσματα, φεύγουν από το πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο της χώρας, για τον ιδιωτικό τομέα -αυτοί που «μπορούν». Σεβόμενοι την αγωνία τους, τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Γιατρειά!

-Κάποιοι φοβούνται μεν αλλά «δεν μπορούν». Τους βεβαιώνουμε πως αφουγκραζόμαστε τον λυγμό της απόγνωσής τους, το εναγώνιο ερώτημα «γιατί».

-Κάποιοι άλλοι φοβούνται μεν αλλά «ξέρουν»· ενημερωμένοι από όλους εμάς, καταλαβαίνουν, κάνουν υπομονή και περιμένουν λίγο ακόμα.

Για τις δύο τελευταίες ομάδες παλεύουμε όλοι, Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό με όλες τις δυνάμεις μας. Δεν θα τους αφήσουμε χωρίς την απαραίτητη, έγκαιρη φροντίδα που αξίζουν και δικαιούνται και που εμείς μπορούμε να την παράσχουμε.

Ο Άγιος Σάββας φροντίζει εντατικά αλλά με σύνεση τα τραύματα που προξένησε η δυσμενής συγκυρία  και επανέρχεται στην ασφαλή κανονικότητα του κάθετου αντικαρκινικού συγκροτήματος που έχει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειονότητας του πληθυσμού της νότιας και κεντρικής Ελλάδας.

Σύντομα ξανά μαζί!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: