Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οδικά έργα στον Πειραιά εν όψει της τουριστικής περιόδου!

Τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου θα ολοκληρωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου – Η Τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

|> Την… τουριστική περίοδο διάλεξαν για να ασχοληθούν με το οδικό δίκτυο του Πειραιά και έτσι τα έργα που άρχισαν την περασμένη Παρασκευή 5/8 θα συνεχιστούν έως και τις 28 Σεπτεμβρίου!

Έτσι έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις παρακάτω ημέρες και ώρες, όπως:

  • 7,14,21 και 28/8, κατά τις ώρες 11.00΄ έως 17.30΄ και
  • 4,11,18 και 25/9, κατά τις ώρες 11.00΄ έως 17.30΄ που θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, ως εξής:

ΦΑΣΗ Α’

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κόνωνος, στο τμήμα της από το ύψος της Ακτής Καλλιμασιώτη έως το ύψος της Πλατείας Ιπποδαμείας, μέγιστου μήκους 200μ., εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ακτή Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αριστείδου και Λουδοβίκου, μέγιστου μήκους 140μ., εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ακτής Καλλιμασιώτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κόνωνος και Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου, μέγιστου μήκους 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ακτή Κονδύλη.

ΦΑΣΗ Β’

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κόνωνος, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μαυρομιχάλη έως το ύψος της Ακτής Καλλιμασιώτη, μέγιστου μήκους 50μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ακτή Καλλιμασιώτη.
  • Κατά την ανωτέρω διακοπή η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω δύο νέων λωρίδων κυκλοφορίας από την οδό Κόνωνος έως την Ακτή Κονδύλη.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Στη λεωφόρο Σχιστού

Εν τω μεταξύ η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει… αυγουστιάτικα, τις εκτεταμένες εργασίες για την βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων…

Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: