Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Την Κυριακή αρχίζει το  30ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 17 Μαρτίου με μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων

|> Γαϊτανάκια, διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας, αλευρομουντζουρώματα, ξυλοπόδαρους, μουσική και χορό, περιλαμβάνει το 30o Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Το Τριώδιο ανοίγει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ρέντη και στην πλατεία Κουμπάκη.

Η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου έχει ετοιμάσει Διαγενεακό πρόγραμμα προκαρναβαλικών δράσεων.

Συγκεκριμένα, τα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ θα γνωρίσουν στα παιδιά παραδοσιακά ήθη και έθιμα της Αποκριάς με τρόπους ευρηματικούς και με πολλές εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 17 Μαρτίου με την κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στο Ρέντη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης δήλωσε:

«Με ενθουσιασμό προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή που πρωταγωνιστεί το κέφι και η χαρά. Στο 30ο Καρναβάλι του Δήμου μας, το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Αττικής, έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους. Τα ΚΑΠΗ της πόλης μας θα συνομιλήσουν με τα παιδιά ζωντανεύοντας την παράδοση. Χρωματιστές παρελάσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα , καρναβαλικά παιχνίδια θα απλωθούν σε όλη την πόλη. Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αποκριάτικες στιγμές».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: