Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid19

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΥΓΕΙΑ στις 07/08/2020

Το υπουργείο Ναυτιλίας ζήτησε από τις Λιμενικές Αρχές  την πιστή εφαρμογή τους

|> Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τους Περιφερειάρχες Λ.Σ. – Ελλ. Ακτ. και την γενική γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, για το μείζον θέμα της εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού COVID-19.

Στην διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Πλακιωτάκης υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός πως έως τώρα στην ακτοπλοΐα, τόσο σε επίπεδο πληρωμάτων, όσο και σε επίπεδο επιβατών δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορωνοϊού, επεσήμανε ωστόσο ότι καθώς οδεύουμε στην κορύφωση της εξόδου των παραθεριστών και δεδομένου ότι έχουν αυξηθεί τα πρωτόκολλα στην ακτοπλοΐα, απαιτείται να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην τήρηση των μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση.

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης από την πλευρά του τόνισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που έχουν αποφασισθεί και ζήτησε την πιστή εφαρμογή τους σε όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές της χώρας, καθώς επίσης και στα ημερόπλοια, αλλά και στα θαλάσσια ταξί.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: