Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το 2ο Attika Run & Fun Grand Prix για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο δήμος Πειραιά υποδέχεται την Κυριακή 1η Μαρτίου τον πρώτο αγώνα του 2ου Attika Run & Fun Grand Prix, μια σειρά αγώνων δρόμου που θα διεξαχθούν διαδοχικά στους δήμους Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Αλίμου. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρώνουν σε κάθε αγώνα βαθμούς με βάση την επίδοσή τους και οι νικητές θα προκύψουν στο τέλος της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σε κάθε πόλη θα διεξαχθούν αγώνες 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων (ανδρών και γυναικών), ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού.
Το 2ο Attika Run & Fun Grand Prix είναι αφιερωμένο στον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του.

runΜε αφορμή την εκκίνηση των αγώνων στον Πειραιά, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης τόνισε:
«Την Κυριακή ο δήμος Πειραιά «υποδέχεται» ακόμα έναν μαζικό αγώνα δρόμου, με σκοπό να παρακινήσει όλους τους πολίτες – μικρούς και μεγάλους – να γνωρίσουν τη χαρά του αθλητισμού και της συμμετοχής. Ο αγώνας αυτός ξεχωρίζει, καθώς πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ Δήμων του παραλιακού μετώπου της Αττικής και μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για να διευρύνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλους τομείς. Είναι επίσης σημαντικό ότι μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των αθλητών και των πολιτών θα διατεθεί στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Θα είμαστε όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε και να στείλουμε μηνύματα συνεργασίας, συμμετοχής και προσφοράς. Εύχομαι να γίνει μια πολύ καλή αρχή από τον Πειραιά, να το απολαύσουν οι δρομείς, αλλά και όλοι οι πολίτες που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα».

Πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα www.feelgoodsports.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: