Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Φαντασμαγορική βραδιά μόδας την Πέμπτη στον Πειραιά με προτάσεις μοναδικές!

Οργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο, ως συμμετοχή στις ‘’Ημέρες Θάλασσας 2023’’ – Η πασαρέλα στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις ‘’Ημέρες Θάλασσας 2023’’ και με σκοπό την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων και την προβολή της πόλης ς, διοργανώνει επίδειξη μόδας, την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. με την πασαρέλα στημένη στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, τα πειραϊκά εμπορικά καταστήματα θα παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στα γυναικεία, τα ανδρικά και τα παιδικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε «φίλους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης μας» να παρακολουθήσουν το λαμπερό Fashion Show, που θα παρουσιάσουν επαγγελματίες μοντέλα και οι προτάσεις των καταστημάτων του Πειραιά για το Καλοκαίρι 2023, θα πλαισιωθούν από μουσική και χορευτικά δρώμενα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: