Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στην κατάμεστη αίθουσα “Μ. Μερκούρη” έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Π.Ο. Κερατσινίου

Σημασία στις Ακαδημίες

Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση στην οποία καταδείχτηκε με τον πλέον εύγλωττο τρόπο ότι το Κερατσίνι είναι μία οικογένεια, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Π.Ο. Κερατσινίου. Η σχετικά ανακοίνωση, αναφέρει:

Ο χαρακτήρας της οικογένειας διανθίστηκε από την ταυτόχρονη παρουσία, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο των παλαιμάχων αλλά και των Ακαδημιών για πρώτη φορά στην ιστορία, καταδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”. Μία αίθουσα η οποία διανθίστηκε από την ταυτόχρονη παρουσία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

«Στόχος μας είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου και για αυτό θέλουμε κοντά μας όλους σας», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας κ. Αραβαντινού, ο οποίος έκανε λόγο και για το μέλλον της ομάδας όσον αφορά στις ακαδημίες. Και τόνισε: «Δουλεύουμε και εργαζόμαστε για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στο κομμάτι των Ακαδημιών και θέλουμε και το εφηβικό και το παιδικό και όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν».

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση ήταν η βράβευση της μεγάλης ομάδας από το μικρότερο μέλος των Ακαδημιών , τον μικρό Αντώνη, να παραδίδει το Κύπελλο στον αρχηγό Χάρη Βαττή που μία ποδοσφαιρική ζωή έχει τιμήσει την ομάδα του Κερατσινίου ,όντας από μικρό παιδί στις ακαδημίες του συλλόγου φτάνοντας μέχρι και σήμερα.

Συγκίνηση προκάλεσε και η βράβευση της ομάδας των παλαιμάχων επίσης από την πλευρά των Ακαδημιών με τη συγκίνηση να είναι τεράστια όταν το ένδοξο παρελθόν συνάντησε το μέλλον, με τους “μικρούς” να παραδίδουν μία φανέλα των Ακαδημιών στους ανθρώπους που έγραψαν με “χρυσά” γράμματα την ιστορία των “Ροσονέρι” .

Με τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Γιάννη Κιούλο, να τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θα κόψουμε για πρώτη φορά όλοι μαζί σαν οικογένεια την Πρωτοχρονιάτική πίτα μας. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της ανόδου και του Κυπέλλου». Μάλιστα το δ.σ. των παλαιμάχων τίμησε με πλακέτα τον Ανδρέα Δημόπουλο και τον Γιάννη Παπασταματίου για την προσφορά τους στην ομάδα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με κύπελλο , οι μαθητές των τμημάτων των Ακαδημιών που πρώτευσαν στα σχολικά τους καθήκοντα, ενώ στον λόγο του ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Μπεζάς έκανε λόγο για το όραμά του οι Ακαδημίες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να βγουν όλο και περισσότερα ταλέντα, ενώ προανήγγειλε και μία ημερίδα που θα αφορά το κομμάτι των Ακαδημιών και θα έχει να κάνει με την προοπτική για το μέλλον αλλά και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Παράλληλα, τιμήθηκαν η Αδαμαντία Χατζηεμμανουήλ και η Λαμπρινή Γκουρτέζη για την βοήθεια που προσέφεραν στο να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις που είχαν να κάνουν με την ομάδα του Ολυμπιακού στο Πόλο και της Εθνικής ομάδας των ανδρών επίσης στην υδατοσφαίριση, αλλά και του Ολυμπιονίκη, Σπύρου Γιαννιώτη, και του προπονητή του, Σπύρου Γιαννιώτη που έχει εντρυφήσει στο να βγάζει Πρωταθλητές. Με την ιστορική ομάδα των «Ροσονέρι» να τιμά στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, αλλά και των Κόλιανιν (βοηθός του Βλάχου), Πάβιτς, Κολόμβου, Πρέκα και Αργυρόπουλου, που έδωσαν το παρών την ομάδα που πέρυσι κατέκτησε τα πάντα στην Ελλάδα αλλά και έφτασε μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, ο ίδιος ο αρχιτέκτονας της ομάδας, τιμήθηκε για την προσφορά του, τόσο ως προπονητής του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής ομάδας, όπως και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από κει και πέρα, τιμήθηκε ο προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη και προπονητής του Ολυμπιακού στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος, αλλά και ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης που όμως δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω μίας υποχρέωσης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: