Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προετοιμασίες για τις επετειακές εκδηλώσεις των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Συμμετέχει το Ναυτικό Μουσείο

|> Τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο επισκέφθηκαν η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος Αναστασία Παλούμπη και ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών δήμου Σαλαμίνας Κωνσταντίνος Μαριδάκης, εν όψει της επετείου των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Η κυρία Παλούμπη, αφού προσέφερε συμβολικό δώρο στον αντιπεριφερειάρχη με την αρχαία τριήρη, τον ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Ναυτικού Μουσείου για την εν λόγω επέτειο.

Παράλληλα, ο κ. Μαριδάκης εξέφρασε το ενδιαφέρον του δήμου Σαλαμίνας για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων, οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν εν όψει του παγκόσμιου αυτού γεγονότος.

Ο αντιπεριφερειάρχης τούς ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους και τόνισε ότι ένα τέτοιο γεγονός πρέπει να λάβει την ανάλογη προβολή. Για να γίνει αυτό απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και όχι αποσπασματικές και παράλληλες δράσεις. Δήλωσε δε, ότι η σημερινή συνάντηση είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: