Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αγώνες μπάσκετ στο γήπεδο Φοίνικα κόντρα στα ναρκωτικά και τους διακινητές τους

Με χορηγό τη ‘’Μέριμνα Ζωής’’ έπαιξαν απεξαρτημένοι και παλαίμαχοι του Φοίνικα, ως συμβολή στην ‘’Ημέρα κατά των Ναρκωτικών’’

|> Οι ακαδημίες μπάσκετ του Φοίνικα με χορηγό τη ‘’Μέριμνα Ζωής’’* και τον γιατρό Δημήτρη Θεοδωρολέα τίμησαν την ‘’Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους’’ με αγώνες μπάσκετ μεταξύ απεξαρτημένων ατόμων και παλαιμάχων του Φοίνικα. Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης ομάδες αγοριών και κοριτσιών από τις ακαδημίες μπάσκετ του Φοίνικα.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον πρόεδρο της ‘’Μέριμνας Ζωής’’ Δημήτρη Θεοδωρολέα στις παιδικές ακαδημίες μπάσκετ Φοίνικα και τον προπονητή τους Αυγουστή Βιντζηλαίο, στην παιδίατρο διευθύντρια Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Νίκαιας Δήμητρα Βήνη, στις αντιδημάρχους Αντωνία Καρακατσάνη και Ανδριάννα Ζαρακέλη , στον πρόεδρο του ερασιτεχνικού ομίλου αλιέων ‘’Όρμου Αφροδίτης’’ Νίκο Παπασταμάτη, στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ Γουλιέλμο Δρακωτό και στον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου Φοίνικα Πειραιά Ανδρέα Κιοσέ.

(*) Στα ιατρικά χρονικά η ‘’Μέριμνα Ζωής’’ έχει καταγραφεί για την πρωτοπόρο εφαρμογή της μεθόδου αντιμετώπισης των τοξικοεξαρτημένων με αποτελέσματα μοναδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. (www.facebook.com/Merimnazois ).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: